Met een E-Chopper eropuit is het ideale bedrijfsuitje

Combineer een E-Chopperrit….

ChopperRent is gevestigd in het centrum van Leidschendam, op loopafstand van de gezellige restaurants en terrassen rond Sluis en langs de Vliet. Maar ook bezienswaardigheden als de Mall of the Netherlands, Houtzaagmolen de Salamander op, een Vlindertuin zijn vlakbij en dat is geweldig te combineren met een Chopperrit.


Zakelijk Chopperen?

Combineer een E-Chopperrit met een vergadering op een bijzondere locatie, de Vergadergarage. Meer informatie kunt u vinden op www.vergadergarage.nl.

Maatwerk
Wenst u een route op maat of wilt u met uw groep liever met een gids op pad? Maatwerk is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Wij geven rijders vooraf een duidelijke instructies en staan paraat

De vergadergarage – Leidschendam

E-Choppers
Low Riders
Duo's
Hippie Scooters

DOE EEN RIT CADEAU

Op zoek naar een leuk cadeau-idee?
Dan heb je die gevonden want onze ChopperRent Cadeaubon een echte aanrader.
Je kunt het voor elk bedrag schenken. Neem contact op als je hierover meer wil weten.

Adres
Venestraat 56
2266 BA Leidschendam
The Netherlands
Tel. +31 (0) 6 42 83 17 19
(ook via WhatsApp)

Noodgevallen +31 (0) 70 369 5508

google

Jorien Smak

Echt een aanrader! Super leuke vriendinnendag gehad. De E-choppers zien er netjes uit. De eigenaren zijn super lief en geven je leuke routes en tips mee om de omgeving op een leuke manier te ontdekken. Betrouwbaar en professioneel.

Marion Lee

Echt super leuk dit. Was in eerste instantie even wennen. Leek alsof je gelanceerd werd. Als je eenmaal gas weet te doseren dan gaat het super. Ook de opgegeven routes waren enorm handig. We raakten een beetje van de route af maar de omgeving is zo mooi en dan maakt het allemaal niet uit. Die 3 uurtjes vliegen zo voorbij maar is zeker wel genoeg om de Driemansspolder en omgeving te verkennen. Ga het zeker nog eens doen.

Robin Kramer

Het is echt een aanrader! Een hele leuke dag gehad. Routes zijn voor je uitgestippeld en erg leuk om te rijden! De e chopper is een leuk dingetje om op te rijden. De mensen zijn erg aardig die het verhuren. Ik kan het iedereen aanbevolen!

Jochem Idsi

Super leuke dag gehad met de eChoppers van ChopperRent! Mark en Wendy hadden zelf een prachtige route door Den Haag en buitengebied samengesteld. ChopperRent is een fijne partij en denkt heel goed mee. Echt een aanrader!!

Paul Ormel

Een echte aanrader om een middag een chopper van Mark & Wendy te huren. Erg leuk om op deze (opvallende..) wijze de mooie omgeving te leren kennen! Het enige wat nog mist is een leren jack met Harley Davidson er op😎

Isa op den Kamp

Super leuke dag gehad! Bedankt ChopperRent 🙂

Damian van de Bergen

Geweldige service en een top ervaring.
Als je twijfelt, gewoon lekker doen je zal geen spijt hebben!