Hoe het werkt

1. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je te reserveren via ons online systeem. Hoe later je boekt des te groter is de kans dat er geen e-Choppers beschikbaar zijn. Voor groepen geldt dat deze minimaal een week vooraf moeten zijn aangemeld. Let op, alle reserveringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een aanvraag is geen boeking, pas na reservering is het definitief! 

Je wil op het laatste moment rijden? Bel ons, als we Choppers beschikbaar hebben dan is dat geen probleem.

2. De reguliere kosten bedragen € 37,50 euro per E-Chopper (1 pers.) voor een 3-uur durende tocht en € 59,- per E-Chopper (1 pers.) voor een hele dag (actieradius van 55 KM). 

Onze ervaring is dat een rit van 3-uur volstaat en als prettig word ervaren. Er is dan voldoende tijd voor een mooie rit met een tussenstop.

3. Wij verhuren in dagdelen (ochtend 10:00 tot 13:00) (middag 14:00 tot 17:00). In overleg zijn aanpassingen hierop soms mogelijk. Dit kan betekenen dat voor een verhuurperiode midden op de dag een volledig dagtarief zal worden berekend.

4. Wij verlangen een kopie rijbewijs (of paspoort) en een borgstelling van € 100,- per Chopper (groepen aangepast tarief). Dat mag cash of kan worden gepind op onze locatie.

5. Nadat de afspraak is gemaakt ontvang je een bevestiging en aanvullende informatie.

6. Voor vertrek ontvangen rijders een instructie om vervolgens één van de routes te gaan rijden. 

7. Bij terugkomst worden de E-choppers door ons gecontroleerd. Na akkoord ontvangt je de borg terug.

8. We willen de kwaliteit hoog houden dus na afloop vernemen we graag hoe je het vond. En als je tevreden bent dan stellen we een goede Google review zeer op prijs.

9. Veilig op pad? Lees dan onze rijderstips en kijk de instructievideo op die pagina.

10. Wij voeren een actief onderhoudsbeleid. Maar net als elk ander voertuig kan mechanisch falen kan nooit 100% worden uitgesloten. ChopperRent kan niet aansprakelijk worden gehouden voor hieruit volgend schade of letsel. 

11. Het rijden met onze voertuigen is altijd op eigen risico. Ook bent en blijft u zelf verantwoordelijk voor gemaakte verkeersovertredingen en gaat u akkoord met een navordering bij eventueel opgelegde bekeuringen. 

12. Alle rijders moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. De persoon die tekent staat hiervoor garant.

Aarzel niet en contacteer ons met al je vragen, opmerkingen en/of aanmerkingen. Wij zullen jouw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Alle informatie ontvang je in een boekingsbevestiging per email, daarin vind je belangrijke details zoals telefoonnummers en adresgegevens van de startlocatie.

Kijk voor de meer rijders info op onze rijderstips-pagina.

Jorien Smak

Echt een aanrader! Super leuke vriendinnendag gehad. De E-choppers zien er netjes uit. De eigenaren zijn super lief en geven je leuke routes en tips mee om de omgeving op een leuke manier te ontdekken. Betrouwbaar en professioneel.

Marion Lee

Echt super leuk dit. Was in eerste instantie even wennen. Leek alsof je gelanceerd werd. Als je eenmaal gas weet te doseren dan gaat het super. Ook de opgegeven routes waren enorm handig. We raakten een beetje van de route af maar de omgeving is zo mooi en dan maakt het allemaal niet uit. Die 3 uurtjes vliegen zo voorbij maar is zeker wel genoeg om de Driemansspolder en omgeving te verkennen. Ga het zeker nog eens doen.

Robin Kramer

Het is echt een aanrader! Een hele leuke dag gehad. Routes zijn voor je uitgestippeld en erg leuk om te rijden! De e chopper is een leuk dingetje om op te rijden. De mensen zijn erg aardig die het verhuren. Ik kan het iedereen aanbevolen!

Jochem Idsi

Super leuke dag gehad met de eChoppers van ChopperRent! Mark en Wendy hadden zelf een prachtige route door Den Haag en buitengebied samengesteld. ChopperRent is een fijne partij en denkt heel goed mee. Echt een aanrader!!

Paul Ormel

Een echte aanrader om een middag een chopper van Mark & Wendy te huren. Erg leuk om op deze (opvallende..) wijze de mooie omgeving te leren kennen! Het enige wat nog mist is een leren jack met Harley Davidson er op😎

Isa op den Kamp

Super leuke dag gehad! Bedankt ChopperRent 🙂

Damian van de Bergen

Geweldige service en een top ervaring.
Als je twijfelt, gewoon lekker doen je zal geen spijt hebben!

 ChopperRent is een handelsnaam van Limonadefabriek B.V. – Venestraat 56 – 2266 BA Leidschendam – KvK 83621792 – Bank: NL 43 KNAB 0259 53 53 38