E-Chopper - Voorschoten

Voorschoten en omgeving is geweldig om met een E-Chopper te ontdekken. Regelmatig huren toeristen die in Voorschoten verblijven maar ook de inwoners van Voorschoten een eChopper bij ChopperRent. Als je bijvoorbeeld in het van der Valk hotel in Voorschoten verblijft dan is onze verhuurlocatie in Leidschendam vlakbij. Je kunt hier heerlijk met een elektrische Chopper in de omgeving rondrijden. Je kunt bij ons ook een E-Chopper huren voor een dagdeel reserveren en dat is een stuk voordeliger dan een hele dag zoals bij sommige hotels het geval is. Wij stellen geen restricties, of je een Chopper de hele dag huurt of een halve dag, de max. aantal KM is gelijk.

Huur je bij ons een elektrische Chopper, dan geven wij een duidelijke instructie en hebben wij leuke kant en klare routes naar Delft, Leiden, Den Haag of Scheveningen. En rij je liever een eigen route dan is dat ook geen probleem zolang je maar binnen de actieradius blijft. 

Wij rekenen geen extra kosten voor een slot of kinderhelm en we hebben altijd een goed humeur. Rijden met onze E-Choppers is prima te combineren met een bezoek aan The Mall of The Netherland, Nederlands grootste winkelcentrum en er zijn gezellige terrasjes bij ons om de hoek. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk uitje.

ChopperRent – Venestraat 56 – 2266BA Leidschendam – Tel. 06 42 83 17 19
ChopperRent is op ongeveer 15 minuten van Delft gevestigd
Wil je onverwachts rijden? Bel ons, misschien hebben we nog E-Choppers beschikbaar

Zoektermen: E-Chopper Voorschoten, Hotel Voorschoten, Chopper huren Voorschoten, elektrische scooter huren Voorschoten, van der Valk Voorschoten, AirBNB Voorschoten