Milieuvriendelijk, stil en SUPERCOOL

Huur een e-Chopper en verken de mooie omgeving. Met een elektrische en stille E-Chopper stuur je heerlijk relaxed door de weilanden en bezoek je de bijzondere plekjes in de regio op een milieuvriendelijke wijze.

Je mag op een E-Chopper rijden zonder helm maar wel met een geldig rijbewijs. Ook mag je op fietspaden waar brommers verboden zijn.

 Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

– Een e-Choppertour voor 3 uur (actieradius 55 KM) bedraagt ‚ā¨ 37,50 (*)

– Een E-Choppertour voor de hele dag bedraagt ‚ā¨ 59,-  (*) (actieradius 55 KM)

Indien u een bezienswaardigheid wil bezoeken of lange pauze wil maken dan kan dit goede keuze zijn zolang de maximale actieradius niet overschreden wordt!

– Minimaal 2 e-Choppers (verhuur enkel stuks alleen in overleg)

– De borg voor een E-Chopper is ‚ā¨ 100,- 

Eventuele andere wensen in overleg. 

 (*) ex servicekosten

Groepen
Ben je met een groep? Dan kun je de E-chopper ook combineren met andere leuke activiteiten zoals een escape room, een etentje in één van de restaurants bij de Sluis, een bezoek aan een molen of een museum. Met de E-chopper kan het allemaal!

Let op: om een e-chopper te huren heb je een scootercertificaat(AM) nodig. Deze krijg je automatisch bij je autorijbewijs(B).

2-zitters
Binnenkort gaan onze Duo’s rijden en kunt u ook uw kinderen meenemen. De bijrijder¬†moet zelfstandig achterop een Chopper kunnen zitten en bij de voetsteunen kunnen, wij hebben geen aparte kinderzitjes beschikbaar.

Ideaal voor een bedrijfsuitje of vriendengroep

Wat is er leuker dan een bedrijfsuitje of met je vrienden op pad met E-Choppers? Geen gedoe, Corona Proof en uitstekend te combineren met een etentje op een leuke of ludieke locatie, onderweg of na de rit. ChopperRent Leidschendam is gelegen nabij de Leidschendamse Sluis met diverse horeca gelegenheden waar u een E-tour prima kunt afsluiten. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Doe een rit cadeau
Op zoek naar een leuk cadeau-idee?
Dan heb je die gevonden want onze ChopperRent Cadeaubon een echte aanrader. 
Je kunt het voor elk bedrag schenken. Neem contact op als je hierover meer wil weten. 

Ontdek met een¬†Elektrische¬†Chopper de steden Den Haag, Delft, of Leiden of wat dacht u van een Chopper-rit langs de Wassenaarse Villa’s en daarna naar Scheveningen.¬†Maar ook het Groene Hart is met een¬†E-¬†Chopper prima te bezoeken want Leidschendam is de ideale uitvalsbasis voor een leuke rit met √©√©n van onze elektrische scooters.

E- Chopper Den Haag РE-Chopper Scheveningen РE-Chopper Leidschendam РE-Chopper Delft РE- Chopper Leiden РE- Chopper Zoetermeer 
 
Wil je één van onze routes rijden kijk dan hier

Adres

Venestraat 56 
2266 BA Leidschendam
The Netherlands

Tel.  +31 (0) 6 42 83 17 19 (ook via WhatsApp)

 Alleen spoedgevallen +31 (0) 70 369 5508